دوشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۳ Monday, 15 July , 2024 ساعت ×

تازه ها

انتشار بیش از یکصد جلد از آثار مدرسه کلامی – فقهی لکهنو  و تدوین۱۲۰ پایان نامه با موضوع امامت آغاز شد سلسله نشست‌های علمی «امامت و ولایت اهل‌بیت» از منظر مذاهب اسلامی(روز اول) برگزار شد نشست‌های علمی دهه امامت و ولایت برگزار می‌گردد نشست علمی«ضرورت تبیین اندیشه‌های سلفی‌گری ایرانی» برگزار شد حقایق امامت را به مردم بگویید که حق جویان هیچ گاه از حق رویگردان نخواهند بود پیش همایش کنگره بین المللی علامه میرحامد حسین در لبنان برگزار می شود کل نظام جمهوری اسلامی ایران اعم از حوزه ها، دانشگاه ها و آموزش و پرورش، به تلاش علمی و آموزشی و پژوهشی و فرهنگی بنیاد بین المللی امامت نیاز جدی و مبرم دارند. همکاری دبیرخانه کنگره بین المللی بزرگداشت علامه میرحامد حسین با عتبه مقدسه عباسیه در انتشار نخستین ترجمه عربی کامل عبقات الانوار دیدار نماینده آیت الله العظمی سیستانی با مدیران و اساتید بنیاد بین المللی امامت تحلیل شخصیت ایمانی حضرت عباس(علیه السلام) بر اساس زیارتنامه ایشان بررسی تاریخی حضور و شهادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) در مقتل های عاشورا بازتاب شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) در تاریخ نگاری عاشورا عاشورا روز عید یا عزا؟ پژوهشی در چگونگی شهادت حضرت قاسم (علیه السلام) عبدالله بن حسن بن علی حضرت عبدالله بن حسن، بزرگمردی کوچک ناحیه مقدسه؛ خیلی دور خیلی نزدیک

گزارشی از کتاب «عقد الّدرر فی فضل زیارة خیرالبشر»
۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱
شناسه : 3481
6
معرفی کتاب این کتاب در پاسخ به شبهات ابن تیمیه در مورد زیارت قبر پیامبر (ص) نگاشته شده است، که مشتمل بر هشت باب است که باب اول آن، حاوی ادله ی روایی(ده حدیث) بر اثبات مشروعیت زیارت پیامبر خاتم(ص) است. فصل دوم آن در بردارنده ی فضائل زیارت اگرچه لفظ زیارت در آن نیامده است می باشد.
پ
پ

این کتاب در پاسخ به شبهات ابن تیمیه در مورد زیارت قبر پیامبر (ص) نگاشته شده است،

که مشتمل بر هشت باب است که باب اول آن، حاوی ادله ی روایی(ده حدیث) بر اثبات مشروعیت زیارت پیامبر خاتم(ص) است.

فصل دوم آن در بردارنده ی فضائل زیارت اگرچه لفظ زیارت در آن نیامده است می باشد.

در فصل سوم مؤلف به احادیثی تمسک می کند که صراحتا ما را به سفر به زیارت پیامبر تشویق کرده است اشاره می کند.

و در فصل چهارم نصوص علما بر استحباب زیارت قبر پیامبر (ص) را مطرح می کند.

فصل پنجم در بیان سفر به زیارت قبر پیامبر(ص) است مؤلف چنین سفری را مایه تقرب به خدا و معتقد است که ادله ان در قران و سنت موجود و مورد تاید اجماع علماست.

فصل ششم مشتمل برشبهات وپاسخ انها است.

و در فصل هفتم به دیدگاه علمایی که ابن تیمیه را ذم و قدح کردند -بخاطر ادعای عدم جواز زیارت قبر پیامبر(ص)- می پردازد.

و در نهایت فصل هشتم به نقل اسناد احادیث صحیح در مورد جواز زیارت قبر پیامبر(ص) با توجه به دیدگاه ابن حجر می پردازد.

این کتاب توسط شرکه دار المشاریع للطباعه و النشر و التوزیع به رشته تحریر درآمده و قسم الابحاث و الدرسات الاسلامیة فی جمعیه المشاریع الخیریه الاسلامیة آن را گردآوری و تنظیم نموده است.

 

گزارشی از کتاب «الجوهرالمنظم في زیارة قبر الشریف النبوي المکرم»

 

گزارشی از کتاب «الفصول المختاره»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.