سه شنبه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۳ Tuesday, 10 September , 2024 ساعت ×

تازه ها

دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید کمال حسینی ، نماینده جدید جامعة المصطفی در هندوستان با مدیران بنیاد بین المللی امامت دیدار معاون فرهنگی بنیاد بین المللی امامت با نماینده جامعة المصطفی العالمیة در ترکیه آغاز پذیرش رسمی دوره تخصصی سطح سه امامت در استان کرمانشاه دیدار نماینده مرکز پژوهش‌های عتبه علویه، شيخ سمير الخفاجي با مدیران بنیاد بین المللی امامت انتشار بیش از یکصد جلد از آثار مدرسه کلامی – فقهی لکهنو  و تدوین۱۲۰ پایان نامه با موضوع امامت آغاز شد سلسله نشست‌های علمی «امامت و ولایت اهل‌بیت» از منظر مذاهب اسلامی(روز اول) برگزار شد نشست علمی«ضرورت تبیین اندیشه‌های سلفی‌گری ایرانی» برگزار شد حقایق امامت را به مردم بگویید که حق جویان هیچ گاه از حق رویگردان نخواهند بود پیش همایش کنگره بین المللی علامه میرحامد حسین در لبنان برگزار می شود کل نظام جمهوری اسلامی ایران اعم از حوزه ها، دانشگاه ها و آموزش و پرورش، به تلاش علمی و آموزشی و پژوهشی و فرهنگی بنیاد بین المللی امامت نیاز جدی و مبرم دارند. همکاری دبیرخانه کنگره بین المللی بزرگداشت علامه میرحامد حسین با عتبه مقدسه عباسیه در انتشار نخستین ترجمه عربی کامل عبقات الانوار دیدار نماینده آیت الله العظمی سیستانی با مدیران و اساتید بنیاد بین المللی امامت بازکاوی نقش قبائل قریش در جهت کسب قدرت با تأکید بر جریانات فتح مکه تا سقیفه مفهوم یابی عصبیّت جاهلی و بازنمود آن در سقیفۀ بنی ساعده واکاوی و نقد کلامی منسوب به حضرت سکینه سلام الله علیها محسن بن علی بن ابی‌طالب در تاریخ اسلامی بررسی اخبار محسَّن بن علی علیهما السلام در منابع فریقین بازیابی منابع روایات کلامی امام رضا علیه السلام در کتاب کافی ولیعهدی امام رضا و نقش آن در تحول مفهوم و مصداق «اهل بیت» برای ایرانیان اقتباس‌ها و استنادهای قرآنی امام رضا(علیه السلام) در حدیث امامت

ده نکته درباره ام‌المومنین خدیجه کبری سلام‌الله علیها
۱۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
شناسه : 4332
7
یادداشت حضرت‌خدیجه در میان زنان پیامبر صاحب امتیازاتی منحصر به فرد است:ایشان تنها همسر دوشیزه و جوان رسول‌خدا است. سایر زنان پیامبر قبل از ایشان ازدواج کرده (مثل عایشه) و یا در سنین بالا همسر ایشان شدند. (مثل ام سلمه)
نویسنده : مهدی معماریان منبع : بنیاد بین المللی امامت
پ
پ

۱-به خاطر شدت پاکی وعفت در دوران جاهلیت، به ایشان طاهره و سیده قریش میگفتند.
(السیره الحلبیه ج۱ ص۲۲۴)

۲- خواستگاران بسیار از بزرگان قریش داشت که با هیچکدام ازدواج نکرد وبرای ازدواج،خود،  رسول‌خدا را انتخاب کرد.
(السیره الحلبیه ج۱ ص۲۲۴)

۳- ازدواج ایشان درحالی بود که هم پیامبر وهم حضرت‌خدیجه هردو در سن ۲۵ سالگی بودند.
(دلائل النبوه ج۲ ص۷۱ و المستدرک ج۳ ص۱۸۲)

۴- همچنین نه پیامبر و نه حضرت‌خدیجه تا آن زمان هرگز ازدواج نکرده بودند. (مناقب آل ابی طالب ج۱ ص۱۳۸) و اقوالی که پیرامون ازدواج قبلی حضرت است حداقل دارای ۱۴ تناقض آشکار و غیرقابل قبول است.

۵-مهریه ازدواجشان معادل۵۰۰ درهم بود که همان را هم خود حضرت‌خدیجه به عهده گرفت.
(عوالی اللئالی ج۳ ص۲۹۹)

۶- ایشان، اولین بانوی مسلمان است که بلافاصله در همان شب آغاز رسالت اظهار اسلام کرد و پیش از آن نیز هرگز کافر نبود، بلکه به دین حنیف معتقد بود.
(السنن الکبری ج۶ ص۳۶۷)

۷- در شهادتین اسلام، پیامبر ، اقرار به ولایت امیرالمومنین علیه السلام و ابراز برائت از تیم و عدی (اولی و دومی) را شرط کردند که ایشان بدان اقرار کرد و هم زمان با اسلام دو رکن را پذیرفت.

(بحار الأنوار ج ولایت و برائت۱۸ ص۲۳۳)

۸-حضرت‌خدیجه نه تنها با مال خود که حتی با به خطر انداختن جان و سلامتی خود همواره و در طول حیات، از پیامبر اکرم دفاع نمود.

۹-در اثر حصر در شعب ابی طالب تمام اموالش صرف تهیه آذوقه برای مسلمانان محصور شد و خود نیز در اثر رنج فراوان آن سه سال و بنابر تحلیلی در اثر سم دشمنان از دنیا رفت.

۱۰-حضرت‌خدیجه در میان زنان پیامبر صاحب امتیازاتی منحصر به فرد است:ایشان تنها همسر دوشیزه و جوان رسول‌خدا است. سایر زنان پیامبر قبل از ایشان ازدواج کرده (مثل عایشه) و یا در سنین بالا همسر ایشان شدند. (مثل ام سلمه)
تنها همسر پیامبر که از ابتدا به آیین یکتاپرستی بود ایشان است.
شدت علاقه پیامبر به ایشان به حدی بود که تا سال ها بعد از وفات ایشان همواره یاد و حرمت وی را پاس میداشت.
تنها همسر پیامبر است صاحب فرزند شد و سایر زنان پیامبر یا در سن فرزندآوری نبودند (مثل ام سلمه) یا عقیم و نازا بودند (مثل عایشه )
تنها همسر پیامبر است که در آیات قرآن همواره مورد مدح و تمجید بوده و هرگز هیچ آیه ای در مذمت وی نازل نشده است؛ نه آیات خانه نشینی، نه آیات نهی از فحشا ونه آیه افک.
تنها همسر پیامبر است که در قیامت هم ردیف پیامبر و معصومین علیهم السلام بر پل صراط مجوز ورود به بهشت می دهد.

 

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.