نشست هم اندیشی مولفان درسنامه های امامت که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سبحانی رئیس پژوهشکده و نویسندگان درسنامه های امامت برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین کاظمی، معاون پژوهش پژوهشکده امامت، به ارائه گزارشی از فرایند تدوین این درسنامه ها پرداخت و افزود: پیگیری تدوین ۲۱ درسنامه امامت با همکاری مرکز تدوین متون حوزه علمیه در حال انجام است که از این تعداد، برخی مراحل پایانی را پشت سر گذاشته و برخی دیگر در حال بررسی طرح و طی مراحل مقدماتی تدوین متون شده اند.
رئیس پژوهشکده امامت گفت: تاکنون به صورت متمرکز، درسنامه هایی در موضوع امامت تدوین نشده است که این اقدام می تواند قابل توجه و گام موثرو حرکت جدیدی در تربیت طلاب و امامت پژوهان باشد که آثار و نتایجی دارد که می تواند نقطه عطفی در زمینه آموزش و ترویج امامت باشد.
در ادامه و پس از ارائه گزارش و پیشنهادات از سوی نویسندگان، حجت الاسلام والمسلمین سبحانی رئیس پژوهشکده امامت خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون به صورت متمرکز، درسنامه هایی در موضوع امامت تدوین نشده است که این اقدام می تواند قابل توجه و گام موثرو حرکت جدیدی در تربیت طلاب و امامت پژوهان باشد که آثار و نتایجی دارد که می تواند نقطه عطفی در زمینه آموزش و ترویج امامت باشد.
رئیس بنیاد بین المللی امامت بیان کرد: از فواید دیگر این درسنامه ها، می توان به تاثیر آن در ترمینولوژی دانش امامت اشاره کرد که با تدوین این درسنامه ها، یک اصطلاح سازی در دانش امامت در بین جامعه متخصصین این دانش انجام می شود.
وی افزود: باتوجه به اینکه متن درسی جامع در زمینه دانش امامت نداریم، سطح اطلاعات مخاطبین و امامت پژوهان متفاوت است و نگارش این درسنامه ها، میتواند به یکپارچه سازی دانش امامت پژوهان و حتی همسان سازی دانش اساتید حوزه امامت کمک شایانی نماید.
رئیس انجمن کلام حوزه اشاره کرد: تلاش مجموعه بر آن است که به یاری اساتید و نویسندگان این درسنامه ها به گونه ای تدوین گردد که علاوه بر استفاده در تمامی دوره های تخصصی داخل کشور ، زمینه ترجمه آن به زبانهای مورد نیاز نیز فراهم شده و موجب توسعه یکپارچه دانش امامت در سطح بین الملل و جهان اسلام گردد.
شایان ذکر است: اولین خروجی این درسنامه ها در سال ۱۴۰۲ قابل دسترسی و ارائه خواهد بود.
ثبت دیدگاه