دوشنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۲ Monday, 18 March , 2024 ساعت ×
حجت الاسلام والمسلمین دژکام با حضور در بنیاد بین المللی امامت از نزدیک در جریان فعالیت ها و رویکردهای آموزشی تخصصی این مجموعه قرار گرفت.
۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰
شناسه : 3179
5
خبر رئیس بنیاد بین‌المللی امامت گزارشی از تأسیس سطح 3 امامت در حوزه‌ علمیه قم و برپایی دوره تخصصی امامت در سراسر کشور ارائه کرد و ابراز داشت: راه‌اندازی دوره سطح 4 حوزه در دو عرصه مطالعات تطبیقی و مطالعات تبیینی امامت، از جمله رویکردهایی است که در حوزه‌های علمیه سراسر کشور گسترش خواهد یافت.
منبع : بنیاد بین المللی امامت
پ
پ

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سبحانی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان فارس ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های بنیاد بین‌المللی امامت با بیان این که بحث امامت تا پیش‌ازاین در حوزه‌های علمیه صورت رسمی و علمی نداشت و در حاشیه کلام تعریف می‌شد، اظهار داشت: اگر امامت بخواهد به‌عنوان رکن اساسی و عمود خیمه تفکر شیعه استوار بماند و به‌صورت روشن و امروزی معرفی گردد، باید به رشته‌ای تخصصی در حوزه‌های علمیه تبدیل می‌شد.

رئیس بنیاد بین‌المللی امامت گزارشی از تأسیس سطح ۳ امامت در حوزه‌ علمیه قم و برپایی دوره تخصصی امامت در سراسر کشور ارائه کرد و ابراز داشت: راه‌اندازی دوره سطح ۴ حوزه در دو عرصه مطالعات تطبیقی و مطالعات تبیینی امامت، از جمله رویکردهایی است که در حوزه‌های علمیه سراسر کشور گسترش خواهد یافت.

وی با بیان این که در کنار دوره‌های تخصصی، دوره‌های عمومی گسترده‌ای در حوزه خواهران و برادران سراسر کشور برگزار شده است، خاطرنشان ساخت: فرهنگ آشنایی با امامت در میان حوزویان شکل‌گرفته و احساس ضرورت آن به وجود آمده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سبحانی با اشاره به این که در عین تأکید بر رویکرد علمی و تخصصی، بر گستره تأثیرگذاری دانش‌آموختگان رشته امامت در جامعه هدف تصریح داریم، خاطرنشان ساخت: نگاه به پویایی خروجی‌ها و کاربردی سازی دوره‌ها، از جمله تأکیداتی است که همواره موردتوجه قرار گرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه گزارشی ار تعداد دوره‌های تخصصی ناظر به نیازهای استانی حوزه‌های علمیه، توجه به نگاه کاربردی مبتنی بر ویژگی‌های محیطی و منطقه‌ای را از شاخصه‌های دوره‌های آموزشی امامت در سراسر کشور دانست و خاطرنشان ساخت: در کنار رویکرد آموزشی و تربیتی، تولید علمی، پاسخ به شبهات و تدوین پایان‌نامه‌های تخصصی را در دستور کار قرار داده‌ایم و به‌منظور تقویت هدفمند فعالیت‌های مطالعاتی، پژوهشکده امامت را در قالب ۵ گروه تخصصی تأسیس کردیم.

رئیس بنیاد بین‌المللی امامت برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و روش‌شناسی مطالعات امامت تطبیقی و تبیینی را از رویکردهای جدید این بنیاد بین‌المللی دانست و ابراز داشت: احیای آثار امامتی و برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی از جمله رویکردهایی بنیان بین‌المللی امامت است؛ برپایی کنگره مرحوم علامه میر حامد حسین و دریافت ۱۲۰ اثر ارزشمند از مدرسه کلامی لکنهو هندوستان و تکمیل و تصحیح آن از جمله اقداماتی است که در مسیر احیای آثار امامتی عرصه بین‌الملل دنبال می‌شود.

وی تدوین دوفصلنامه بین‌المللی امامت به زبان‌های عربی و انگلیسی و انتشار آن در سطح جهانی را از اقدامات پیش روی بنیاد بین‌المللی امامت توصیف کرد و اظهار داشت: با تأسیس بنیاد بین‌المللی امامت، پایگاه رسمی تخصصی حوزوی آماده‌به‌خدمت در عرصه‌های مختلف دانش امامت شکل‌گرفته است؛ تربیت‌شدگان بنیاد بین‌المللی امامت از برجسته‌ترین خروجی‌های ماندگار حوزوی هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سبحانی نقش‌آفرینی در تقویت تعاملات فرهنگ دینی، شبکه‌سازی و ایجاد نهضت فراگیر فرهنگی را از ویژگی‌های دانش‌آموختگان بنیاد بین‌المللی دانست و اذعان داشت: دانش‌پژوهان بنیاد بین‌المللی امامت از عناصر مفید مدیریتی برای پرتوافکنی دانش امامت برای خدمت به مردم و تقویت فرهنگ دینی جامعه هستند.

رئیس بنیاد بین المللی امامت در بخش پایانی سخنان خود موضوع امامت را چتری فراگیر دانست و اظهار داشت: تمام ابعاد تربیتی در پرتو امامت و ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام معنا پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دژکام، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس نیز در بخش دیگری از این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های بنیاد بین‌المللی امامت، انتظار و آینده جهان و مسئله مهدویت را از مسائل مشترک در میان ادیان الهی دانست و اظهار داشت: دنیا در بحث حکومت و مدیریت آینده اجتماع، با علامت سؤال بزرگی مواجه شده که پاسخ آن را تنها در گفتمان اهل بیتی معارف ناب الهی می‌توان یافت.

وی به مؤلفه‌های انگیزه‌بخش مسئله امامت در میان جوانان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: کار سنگینی پیش روی نظام اسلامی وجود دارد؛ همفکری، همراهی و تقسیم‌کار مجموعه‌های همیار برای تربیت نیروی متخصص نقش‌آفرین در بخش‌های مختلف رسالتی به ویژه تبیین امامت امر بسیار مهمی است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت فعالیت‌های بنیاد بین‌المللی امامت، بر لزوم راه‌اندازی و تقویت دوره‌های تخصصی امامت در حوزه علمیه برادران و خواهران شیراز تأکید نمود.

امام جمعه شیراز جایگاه تأثیرگذار پشتیبانی فکری و اندیشه‌ای از میدان‌داران عرصه‌های مختلف تبلیغی برای حل مسائل را مهم ارزیابی نمود و اذعان داشت: نیاز است تا حوزه علمیه قم نقش پشتیبانی و حمایت علمی از فعالان تبلیغ دین و مروجان فرهنگ دینی در سراسر جهان را جدی‌تر از پیش پیگیری نماید. باید حلقه دانشی قم را به حوزه‌های استانی وصل نماییم.

حجت الاسلام والمسلمین دژکام در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به ظرفیت‌های تبلیغی استان فارس، بر ضرورت تقویت ظرفیت‌های تبلیغی امامزادگان سراسر کشور تأکید کرد و اظهار داشت: حرم مطهر شاه‌چراغ در شیراز با میزبانی از ۱۶ میلیون زائر در سال، بستری ارزشمند برای تقویت رویکردهای تبلیغی هدفمند است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.