دوشنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۲ Monday, 18 March , 2024 ساعت ×
انجمن امامت حوزه های علمیه با حضور اعضای هیئت موسس حجج اسلام والمسلمین میرباقری، مروجی طبسی، خسروپناه، سبحانی، رفیعی، رضانژاد، شکوری، هاجری و برنجکار آغاز به کار کرد.
۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۹
شناسه : 3202
5
خبر  حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد تقی سبحانی، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت در نخستین جلسه هیئت مؤسس انجمن علمی امامت، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ انجمن کلام حوزه علمیه قم، با بیان این که به دلیل گستردگی بحث‌های کلام جدید و پرسش‌های نو، این انجمن توفیق چندانی در بررسی مقوله امامت نداشته است، اظهار داشت: موضوع امامت امروز به بحث میان‌رشته‌ای تبدیل شده است، لذا می‌توان همکاری‌های مشترک و هم‌افزایی‌های ارزشمندی را با انجمن‌های علمی همسو در پیش گرفت.
منبع : خبرگزاری حوزه
پ
پ

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد تقی سبحانی، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت در نخستین جلسه هیئت مؤسس انجمن علمی امامت، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ انجمن کلام حوزه علمیه قم، با بیان این که به دلیل گستردگی بحث‌های کلام جدید و پرسش‌های نو، این انجمن توفیق چندانی در بررسی مقوله امامت نداشته است، اظهار داشت: موضوع امامت امروز به بحث میان‌رشته‌ای تبدیل شده است، لذا می‌توان همکاری‌های مشترک و هم‌افزایی‌های ارزشمندی را با انجمن‌های علمی همسو در پیش گرفت.

وی با بیان این که به دلیل گسترش حوزه امامت، تخصص‌های مختلفی در آن ورود پیدا می‌کند، خاطرنشان ساخت: کارهای امامتی در بنیاد بین‌المللی امامت شکل‌گرفته، نیازمند حضور و سرمایه‌گذاری و فعال‌سازی ظرفیت بقیه مؤسسه‌ها در این راستا هستیم. حوزه علمیه تشیع در سراسر جهان باید چندین نشریه امامت را در حوزه‌های تخصصی ارائه نماید.

رئیس بنیاد بین‌المللی امامت به ظرفیت‌های ارزشمند جامعة المصطفی العالمیة و برخی از نهادهای حوزوی در حوزه امامت‌پژوهی اشاره و با بیان این که نیازمند ترسیم حلقه ارتباطی میان مجموعه‌های علمی و دانشی هستیم، اذعان داشت: هیئت مؤسس با این ترکیب و وزن علمی و اجتماعی و حوزوی می‌تواند نقش بایسته‌ای را در هم‌افزایی مجموعه‌های فعال حوزوی ایفا نماید.

حجت الاسلام والمسلمین هاجری، رئیس انجمن های علمی حوزه ها علمیه نیز در ابتدای این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها، اهداف و رویکرد انجمن های تخصصی حوزه، ترسیم سه مسئله اصلی حوزه دانشی و تبیین اصلی‌ترین مشکلات حوزه علمیه و جامعه ناظر به حوزه دانشی را از جمله انتظارات پیش رو از انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه برشمرد.

برخی از مهم‌ترین نظرات و دیدگاه‌های اعضای محترم هیئت مؤسس بدین شرح است:

نیاز است تا دلایل تفکیک انجمن امامت از انجمن کلام به‌خوبی تبیین گردد.

لزوم تقویت فعالیت‌ها و رویکرد انجمن‌های علمی و تأسیس مجمع‌های عالی.

میز انجمن کلام و امامت به‌خوبی مشخص گردد.ا

مامت اعم از امامت مصطلح است یا در وادی امارت و پیشوایی ورود پیدا می‌کند؛ لذا باید تکلیف انجمن امامت با انجمن کلام، جامعه‌شناسی، مناسبات سیاسی و… مشخص شود.

نقش ستادی یا میدان‌دار انجمن‌های علمی باید به‌خوبی مشخص گردد.ت

تقویت ظرفیت علمی انجمن‌ها و ارتقای سطح مباحث امامت در جهت‌دهی به جریان‌های حوزوی.

ضرورت رصد انحرافات در خصوص امامت و پاسخگوئی علمی و جلوگیری از کسانی که با شبهه افکنی به انحراف اذهان از امامت حقه اهل‌بیت علیهم السلام می پردازند.

لزوم هم‌افزایی ظرفیت‌های دانشی انجمن‌های علمی حوزه برای حل مسائل نظام و جامعه.

ضرورت ارائه طرح‌های عملیاتی برای ارتقای هم‌افزایی‌های دانشی مجموعه‌ها و مراکز دینی حوزوی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.