با همت بنیاد بین المللی امامت و همکاری مدرسه علمیه معصومیه سلاماللهعلیها کارگاه معرفتی با عنوان «کارگاه معارف فاطمی» با حضور جمعی از امامتپژوهان این مدرسه برگزار گردید.
جایگاه معنوی حضرت زهرا سلاماللهعلیها
حجت الاسلام والمسلمین سيد علی احمدی با استناد به آیه « انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا» به جایگاه ویژه و مخصوص حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام در آیه تطهیر در میان اهل بیت پرداختند.
جایگاه علمی حضرت زهرا سلام الله علیها:
ایشان با اشاره به ادلهی فراوان قرآنی در رابطه با علم بیکران حضرت زهرا سلام الله علیها به آیه تطهیر اشاره کردند و افزودند: علم آن حضرت متصل به علم الهی است.
وی در بخشی از سخنان خود درباره دلالت آیه تطهیر درباره علم حضرت زهرا سلام الله علیها چنین گفتند: در آیه تطهیر کلمه رجس بر نفی هرگونه پلیدی از جمله جهالت و نادانی از اهل بیت علیهم السلام از جمله حضرت فاطمه زهرا علیها السلام دلالت دارد.
آیه مباهله
از جمله آیاتی که دلالت بر علم حضرت زهرا (س) دارد آیه شریفه مباهله است که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، چهار نفر از اعضای خانواده خود را که حضرت زهرا (س) جز آن چهار نفر بود را برای مباهله فراخواندند، که این آیه هم دلالت بر علم حضرت دارد.
ادله روایی بر علم حضرت
علاوه بر آیه مباهله، حدیث ثقلین بر مقام علمی حضرت زهرا سلام الله علیها دلالت دارد.
چون پیامبر(ص) دو چیز گرانبها به یادگار گذاشته اند، یکی قرآن و دیگری اهل بیتش سلام الله علیها هستند.
حضرت زهرا (س) نیز جز اهل بیت پیامبر است.
حدیث سفینه
از جمله احادیثی که ایشان در توصیف علمی حضرت استناد میکنند، حديث سفینه بود،که بر علم حضرت دلالت دارد.
و استدلال ایشان این گونه است که زیرا هر کس با اهل بیت همراهی کند،نجات مییابد و کسی میتواند نجات دهنده باشد که علم داشته باشد.
چون شرط اصلی نجات علم است.
و این علم را اهل بیت پیامبر که حضرت زهرا جزئی از اهل بیت علیهم السلام است، را داراست.
این کارگاه معرفتی با اقامه نماز ظهر و عصر که زینت بخش این محفل بود به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی احمدی، خاتمه یافت.
ثبت دیدگاه