گزارش اردوی علمی – فرهنگی طلاب و روحانیون منتخب دوره تربیت مربی امامت استان کرمانشاه
جمعی از طلاب امامت پژوه خواهر و برادر استان کرمانشاه با حضور در اردویی چهار روزه، در استان قم مهمان و مشغول مهارت افزایی آموزشی – پژوهشی در زمینه مناظره و پاسخگویی، معرفی نرم افزارهای کاربردی و قابلیت های پژوهشی آن ها، روش اعتبارسنجی احادیث و روش منبع یابی و مأخذ شناسی هستند.
شرکت کنندگان در این اردو ضمن استفاده از مباحث اساتیدی چون حجج اسلام ابوالقاسمی، قاسم پور، یاری زاده، عزیز وکیلی، یارمحمدیان و مومنی، به دیدار حجت الاسلام و المسلمین روستا آزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی سبحانی رئیس بنیاد بین المللی امامت رفتند.
امامت نسخه شفابخش
در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد که در نوبت صبح و در مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات انجام شد، جناب حجت الاسلام والمسلمین کریم مومنی، نماینده محترم بنیاد امامت در استان کرمانشاه، به گزارش مختصری از روند کار، فعالیت ها و اقدامات انجام شده پرداختند و از آسیب شناسی بنیاد بین المللی امامت درباره موضوع امامت در منطقه در دوسال اخیر و برنامه ریزی بر اساس نیازهای منطقه خبر دادند.
در ادامه معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی قم به دانش پژوهان امامت خیر مقدم گفتند و با استناد به آیه کریمه «إِنَّ هَذَا القُرءَانَ يَهدِي لِلَّتِي هِيَ أَقوَمُ وَيُبَشِّرُ المُؤمِنِينَ الَّذِينَ يَعمَلُونَ ٱلصَّـالِحَاتِ أَنَّ لَهُم أَجراً كَبِيراً» بر لزوم همراهی قرآن و عترت تاکید کردند و خواستار به کارگیری معارف وحیانی و اهل بیت علیهم السلام در کنار یکدیگر که تنها نسخه شفابخش و برطرف کننده معضلات و مشکلات در سبک زندگی اسلامی شدند و از امامت به عنوان بهترین راه یاد کردند.
ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به آیه «وَكُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْنَاهُ فِي إِمَامٍ مُبِينٍ» به نقل روایات ذیل این آیه پرداختند.
ایشان همچنین برای امامت پژوهان برگزیده استان کرمانشاه آرزوی موفقیت و توفیق سربازی در راه و مسیر معارف نورانی اهل بیت علیهم السلام کردند.
الگوگیری از علمای تراز اول امامت
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی سبحانی نیز در دیدار خواهران و برادران برگزیده امامت پژوه استان کرمانشاه که در نوبت عصر انجام شد، با محور قرار دادن آیه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» بر لزوم صبر، استقامت، هماهنگی و تقوای الهی تاکید کردند و به بررسی روایات امام باقر و امام صادق علیهماالسلام که آیه را به صبر بر انجام واجبات، پایداری در مقابل دشمنان و مصائب و دفاع از ائمه خاصه امام منتظر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تفسیر می نمایند، پرداخته و افزودند: «اگر این چهار مورد رعایت شود، برکات معنوی، روحی و مادی را به همراه خواهد داشت». ایشان همچنین در این باره بر اهمیت الگوگیری از علمای تراز اول امامت پژوه مانند علامه میرحامدحسین، علامه امینی، علامه شرف الدین و کاشف الغطاء قدس الله تربتهم توجه دادند.
لازم به ذکر است این گروه از دانش پژوهان امامت در این اردوی علمی – فرهنگی از روز دوشنبه ۱۹ شهریور تا روز پنج شنبه ۲۲ شهریور در قم حضور دارند و برنامه های متنوع زیارتی و آموزشی-پژوهشی را برای ایشان و خانواده های آنها برگزار خواهد شد.
ثبت دیدگاه