جمعه, ۵ مرداد , ۱۴۰۳ Friday, 26 July , 2024 ساعت ×

تازه ها

انتشار بیش از یکصد جلد از آثار مدرسه کلامی – فقهی لکهنو  و تدوین۱۲۰ پایان نامه با موضوع امامت آغاز شد سلسله نشست‌های علمی «امامت و ولایت اهل‌بیت» از منظر مذاهب اسلامی(روز اول) برگزار شد نشست‌های علمی دهه امامت و ولایت برگزار می‌گردد نشست علمی«ضرورت تبیین اندیشه‌های سلفی‌گری ایرانی» برگزار شد حقایق امامت را به مردم بگویید که حق جویان هیچ گاه از حق رویگردان نخواهند بود پیش همایش کنگره بین المللی علامه میرحامد حسین در لبنان برگزار می شود کل نظام جمهوری اسلامی ایران اعم از حوزه ها، دانشگاه ها و آموزش و پرورش، به تلاش علمی و آموزشی و پژوهشی و فرهنگی بنیاد بین المللی امامت نیاز جدی و مبرم دارند. همکاری دبیرخانه کنگره بین المللی بزرگداشت علامه میرحامد حسین با عتبه مقدسه عباسیه در انتشار نخستین ترجمه عربی کامل عبقات الانوار دیدار نماینده آیت الله العظمی سیستانی با مدیران و اساتید بنیاد بین المللی امامت آموزه مهدويت در زيارت عاشورا سوگواری و گریستن بر مصائب سیدالشهدا(علیه السلام) از نگاه شیعه و وهابیت چیستی عزاداری برای امام حسین(علیه السلام) توصیه به جَزَع در عزاداری امام حسین علیه السلام بررسی سندی و دلایلی حدیث «ریان بن شبیب» پیرامون عزاداری نقش عاشورا و عزاداری های عصر ائمّه علیهم السلام در سقوط امویان و پیروزی عباسیان تحلیل شخصیت ایمانی حضرت عباس(علیه السلام) بر اساس زیارتنامه ایشان بررسی تاریخی حضور و شهادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) در مقتل های عاشورا

جلسه مشترک حجت الاسلام والمسلمین دکتر سبحانی مدیر بنیاد بین المللی امامت و حجت الاسلام والمسلمین میرزایی معاون آموزش موسسه دارالاعلام در محل بنیاد بین المللی امامت برگزار شد.
۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۲
شناسه : 4214
11
نشست مدیر بنیاد بین المللی امامت با اشاره به ظرفیت¬های آموزشی و پژوهشی این مجموعه، آمادگی خود را برای به اشتراک گذاشتن محتوای علمی و اساتید متخصص در زمینه مباحث امامت اعلام کردند.
منبع : بنیاد بین المللی امامت
پ
پ

در این جلسه، موضوعات همکاری¬های علمی مشترک، طراحی واحدهای درسی و تهیه بانک اطلاعات مشترک مورد بررسی واقع شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سبحانی بیان داشت: هریک از دو مجموعه ضمن تمرکز در زمینه های تخصصی خود، لازم است با طراحی دوره¬ها و پروژه¬های مشترک علمی، هم افزایی داشته باشند. ایشان طراحی واحدهای درسی جهت تقویت مبانی امامت و نقد وهابیت برای طلاب مشغول به تحصیل در دو مجموعه را به عنوان اولین قدم شروع همکاری ها مطرح کردند.


مدیر بنیاد بین المللی امامت با اشاره به ظرفیت¬های آموزشی و پژوهشی این مجموعه، آمادگی خود را برای به اشتراک گذاشتن محتوای علمی و اساتید متخصص در زمینه مباحث امامت اعلام کردند.


حجت الاسلام و المسلمین میرزایی نیز ضمن اشاره به اهمیت تقویت بنیه علمی طلاب در زمینه مباحث امامت و نقد مبانی وهابیت، بویژه در استان های مشترک (میان اهل سنت و شیعه)، آمادگی خود را نسبت به اجرای دوره¬های علمی و واحد های درسی مشترک و تبادل استاد اعلام کردند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.